HÄR ÄR DIN STORA, INNEHÅLLSRIKA VÄLKOMSTGÅVA – HELT UTAN EXTRA KOSTNAD!

Du betalar endast 79 kr i porto.

DU FÅR:

1. URGAMLA DINOSAURIER – BOK, LJUDBOK OCH E-BOK!

Tessa hittar en fossil, en dinosaurietand. Önskelådan tar de fyra vännerna tillbaka till dinosaurietiden. Bambu hamnar i klorna på en pterosaurie och Ville räddar honom med hjälp av en långhalsad diplodocus … Följ med på den fantastiska resan till dinosauriernas värld.

2. KUNSKAPSSPELET ”MED NÄBBAR OCH KLOR”

Ett fantastiskt kunskapsspel för hela familjen. Du får 24 frågekort i välkomstgåvan. Nya frågekort följer med i varje bokpaket.

3. FÖRSTORINGSGLAS

Stort, stadigt och spännande att studera allt från insekter till växter med!

4. DU STORA VÄRLD!

IInspirationsguide till föräldrar.
En bok med tips, råd och vägledning om hur du kan inspirera nyfikna små upptäckare. Inlärning handlar nämligen om mer än fakta och berättelser. Lika viktigt är samspelet mellan dig och barnet i inlärningssituationerna.

LITE MER OM MINA FÖRSTA FAKTA

  • Varje bokpaket innehåller en ny faktabok med engagerande berättelser om Tessa, Klara, Ville, Bambu och Önskelådan. Ljudbok på CD och en e-bok med berättelsen inläst följer med varje bokpaket. E-boken måste du själv ladda ner via Gobokens bokapp. Du får också nya frågekort till kunskapsspelet i varje bokpaket.
  • Totalt ingår det 20 bokpaket i serien, inklusive din välkomstgåva.
  • Varje bokpaket kostar 149 kr + porto 49 kr.
  • Du väljer själv hur många böcker du vill ha, och du avbeställer enkelt via ”Min sida”
  • Du bestämmer själv hur länge ditt barn ska vara med. Du har full returrätt och här finns inga krav på minsta köp eller bidningstid.